У храмах Києва 15 лютого, у свято Стрітення Господнього та Всесвітнього дня маленьких онкопацієнтів, вже п’ятий рік поспіль відбудеться благодійна акція «Стрітенська свічка».

 Метою акції є добровільний зібр коштів на лікування маленьких пцієнтів.

Цього дня кошти від кожної придбаної у храмах свічки будуть пожертвовані на лікування дітей, що проходять курс лікувння в онкогематологічному відділенні Київської обласної  клінічної  лікарні.

Завершить акцію «Стрітенська свічка» благодійний концерт у театрі «Срібний острів» 20 лютого, під час якого буде підбито підсумки акції.

Довідки за тел.:  097-067-46-86 ,  099-113-44-06 ,

протоієрей Петро Семащук,  

e-mail: simon-petros@ukr.net

Прес-реліз заходу

« Допоможи маленькому онкопацієнту»

Українська Православна Церква, за благословенням Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, п’ятий рік поспіль, проводить одноденну благодійну акцію «Cтрітенська свічка». Акція проходитиме 15 лютого 2022 р., у свято Стрітення Господнього та Всесвітній день маленьких онкопацієнтів, в православних храмах м. Києва та інших храмах Української  Православної Церкви.

Метою акції є добровільний збір коштів на лікування маленьких пацієнтів.

Яким чином буде реалізовуватися акція? Кожна людина, яка прийде до храму УПЦ 15 лютого, на свято Стрітення Господнього, і придбає свічку, зможе її поставити у храмі за здоров’я не тільки своїх рідних і близьких, але й за здоров’я маленьких онкопацієнтів. Кошти від їх реалізації будуть спрямовані на лікування дітей, що прохоять курс лікування в онкогематологічному відділенні Київської обласної  клінічної  лікарні.

Про проведення акції буде оголошено священнослужителями тих храмів, які погодяться прийняти в ній участь, під час богослужінь та в сам день свята Стрітення Господнього 15 лютого. Також у цих храмах будуть розміщені кольорові афіші про проведення акції. Додатково список храмів буде розміщено у соціальних мережах та ЗМІ.

У продовження акції  « Допоможи  маленькому  онкопацієнту »

20 лютого 2022 р.  у актовій залі Культурно-просвітницького центру «Київський Єрусалим» при Феодорівському храмі ( вул. Овруцька, 7) о 15.30 відбудеться відкриття виставки-аукціону художніх робіт маленьких пацієнтів, котрі проходять курс лікування в онкогематологічному відділенні Київської обласної клінічної лікарні, а також благодійний концерт української пісні в театрі “Срібний острів” (вул. Платона Майбороди, 8). Початок концерту о 14.00.

 

За додатковою інформацією звертатися до протоієрея Петра Семащука:

097–067–46–86,099-113-44-06  simonpetros@ukr.net, www.feodor.kiev.ua