Ми довели – хто іде до своєї мети із вірою та готовністю трудитися, завжди досягають успіху на шляху. Навіть якщо не все відбувається, як планувалося, в кожного встають на шляху неочікувані перепони – та з душевною силою і готовністю боротися, з вищою волею завжди можна пройти достойний шлях.

Вже п’ятий рік паломники вирушають у подорож між Києвом та Почаєвом. Ювілейний пробіг мав стартувати за планом 12 травня, але боротьба із хворобою змусила відкласти традиційний масовий заїзд.

Але ми знайшли можливість проїхати звичним та дорогим нам маршрутом малою групою, та одночасно прийняти участь у всеукраїнському спортивному змаганні. Ми стартували Національний Флеш – це командний старт тривалістю у 24 години, де змагаються у дистанції, яку команди можуть подолати за добу. Всі групи мали загальний фініш в центрі Києва, а початок і маршрут вибирали окремий для кожної команди. Різним командам заборонено разом їхати та пробивати вітер по черзі, бо це створює нечесну перевагу перед іншими. Дистанція має бути пройдена тільки власними силами. Для того також обмежено розмір команди – не більше 5 велосипедів (поправка на тандеми), бо більші команди можуть частіше змінювати ведучих, які пробивають вітер перед групою. Команда велопаломників, зрозуміло, стартувала із Почаєва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.